Wintersport met Skipas in Frankrijk

Goedkope Wintersport Frankrijk inclusief skipas en sneeuwgarantie. MET SKIPAS

Chalets en Appartementen in Frankrijk

Boek een appartement of chalet in Frankrijk voor de beste prijs. Nu veel keus! ACCOMMODATIES

Aanbiedingen wintersport Frankrijk

Aanbiedingen wintersport Frankrijk van de beste reisaanbieders. AANBIEDINGEN

Alle skigebieden in Frankrijk

skigebieden Frankrijk

De populairste wintersportgebieden in Frankrijk tref je vooral aan in de Noordelijke Alpen, Zuidelijke Alpen en de Pyreneeëën. In al deze gebieden kun je prima alpineskiën, langlaufen en snowboarden.

Op veel lokaties is het ook mogelijk om andere vormen van wintersport te bedrijven zoals sneeuwschoenlopen, tochten met sledehonden, wandelingen langs uitgezette routes, maar ook bijvoorbeeld snowkiting.

Een onbekend skigebied tref je aan in het hart van Frankrijk. Het departement Cantal, in de Auvergne ligt op 1000 autokilometers van Utrecht en heeft als sinds begin 1900 een skihistorie. Verder kun je in de Jura skiën en vooral prachtig langlaufen.

Via de links op deze pagina kom je direct op de websites van de betreffende skigebieden zodat je nog meer informatie kunt vinden voor je ideale skibestemming. Maar je kunt ook gebruik maken van de uitgebreide informatie op onze website.

Sneeuwsport.info breidt namelijk regelmatig de pagina's over skigebieden in Frankrijk uit. Onze eigen informatie wordt samengesteld aan de hand van persberichten en gegevens die wij direct uit de wintersportgebieden ontvangen.

Je vindt nu al uitgebreide informatie van onze redaktie aan op dezee speciale pagina's met veel extra informatie over de beste skigebieden van Frankrijk.

Alle skiregio's van Frankrijk op een rij: