De beste skigebieden voor een chalet of appartement in Zwitserland

Sneeuwsport.info heeft in samenwerking met Interhome een selectie chalets en appartementen voor de wintersport in de beste skigebieden van Zwitserland. Lees meer...

Interhome chalets en appartementen Zwitserland

Tip » gebruilk in de volgende stap Overige criteria voor specifieke kenmerken zoals afstand tot skilift.

chalets en appartementen in Zwitserland

Omdat Interhome chalets en appartementen verhuurt die aan privé eigenaren toebehoren is het aanbod uniek en kan er gekozen worden uit ruim 3600 goede chalets en appartementen die zeer betaalbaar zijn!

Chalet of appartement van Zwitserse kwaliteit!

Interhome biedt de mogelijkheid tot de huur van een chalet of appartement voor een week of langer, maar ook korte periodes behoren tot de mogelijkheden zoals een lang weekend of een midweek. Omdat Interhome van oorsprong een Zwitsers bedrijf is kent ze de markt voor verhuur in Zwitserland als geen ander.

Via Sneeuwsport.info kun je rechtstreeks zoeken in dit ruime aanbod met wintersport chalets en appartementen in Zwitserland.

Tips skigebieden met chalets en appartementen Zwitserland

Alpes Vaudoises, een fraai skigebied in de Zwitserse Alpen en op de grens van Wallis en Vaud. Het meer van Genève ligt aan de voet van de bergen en dit gebied is dus ook met het vliegtuig via Genève goed bereikbaar.

Berner Oberland is een kindvriendelijk wintersportgebied maar ook voor uitdagende skiërs is er genoeg te vinden. Hier wordt de omgeving bepaald door de Jungfrau, Eiger en Mönch. Lauterbrünen, Grindewald en Interlaken zijn de bekendste plaatsen.

Berner Jura is een paradijs voor langlaufers. Ook voor liefhebbers van winterwandelen en sneeuwschoenwandelen is dit een prima bestemming.

Centraal Zwitserland met het mooie Vier Woudsteden meer heeft ruim 500 km skipistes met 14 van de beste skigebieden in Zwitserland. Bij Titlis ligt een afdaling van ruim 12 km!

Engadin is het hoogstgelegen bergdal van de Alpen en een populaire bestemming in zomer èn winter. St. Moritz is wellicht de bekendste wintersportplaats. Hier vertrekt ook de Glacier Express voor een indrukwekkende tocht door de bergen.

Freibourg heeft ruim 100 km gemarkeerde paden voor wandelingen. Verder vind je er goed geprepareerde pistes en een gebied dat vooral in trek is bij families.

Graubünden is in de winter een waar paradijs voor liefhebbers van skiën, snowboarden en winterwandelen. Hier beleef je een sneeuwzekere wintersportvakantie bijvoorbeeld bij de drieduizenders rond Davos.

Jungfrau Region heeft veel te bieden voor de wintersporter zoals ruim 213 km pistes en afdalingen van 6 tot 12 km. Ook zijn er ruim 100 km wandelpaden en de langste sleepiste van de Alpen.

Meer van Genève is een gebied dat vooral bij winterwandelaars erg gewild is, Op de Glacier 3000 zijn uitdagende skipistes en ook freeriders kunnen er volop aan hun trekken komen. Maar er zijn ook tal van plaatsen waar je met het hele gezin (vaak voordelig) van de wintersport kunt genieten. Even een dagje iets anders? Genève is een mooie stad om te bezoeken.

Oost Zwitserland is samen met het vorstendom Liechtenstein een heel kindvriendelijk wintersportgebied. Je vindt er ruim 800km piste in 18 gezellige wintersportplaatsen. Toggenurg is er voor snowboarders

Wallis is een waar wintersport eldorado. Hier vind je talloze toppen tot 4000 meter en een heel sneeuwzeker wintersportgebied. Goms en omgeving biedt de hoogstgelegen gebieden met prachtige winterwandelpaden, langlaufloipes en pistes. Wallis is een topbestemming voor een zorgeloze skivakantie en betaalbaarder dan je zou denken!