De voordelen van Wintersport met WinterTrex

Wintersport met sneeuwgarantie

Wintersport met gratis Sneeuwgarantie

WinterTrex is een specialist in Wintersport en al vele jaren biedt deze reisaanbieder van wintersportvakanties veel gratis extra's.

Het probleem met het boeken van een wintersportvakantie is dat je dit meestal maanden van te voren doet. Vooral als je gebonden bent aan de schoolvakanties dan is vroegboeken bijna een must om op je favoriete bestemming een goed hotel, appartement of chalet te kunnen boeken.

Met de WinterTrex Sneeuwgarantie krijg je de zekerheid dat je zonder veel risico toch vroeg kunt boeken. Mocht er in je geboekte vakantieperiode onvoldoende sneeuw liggen dan kun je bij WinterTrex gratis omboeken naar een andere skireis waar wel sneeuw ligt.

Er gelden natuurlijk wel een aantal voorwaarden:

  • door sneeuwtekort werken minder dan 40% van de liften in het skigebied van de geboekte reis.
  • sneeuwgarantie is wintersportreizen met aankomst tussen 29 december 2015 en 13 maart 2016

De exacte voorwaarden vind je via onderstaande knop

VOORWAARDEN SNEEUWGARANTIE

Skipas verlengen of uitbreiden

Bij WinterTrex boek je alle wintersportvakanties altijd inclusief skipas. Er zijn een paar bestemmingen zonder skipas maar dat wordt dan apart vermeldt.

De skipas die je bij WinterTrex bij je wintersportvakantie hoort gaat in op de dag na aankomst en is geldig tot de voor vertrek. Je kunt in de meeste gevallen in het boekingsproces de skipas verlengen tot en met de vertrekdag. Wil je al skiën op de aankomstdag dan moet je ter plekke een dag- of halve dagkaart kopen.

In sommige skigebieden is de WinterTrex Skipas uit te breiden naar een grote skipas waarmee je in aangrenzende skigebieden toegang tot de liften hebt. Steeds meer wordt de skipas in de vorm van een keycard geleverd waarvoor een kleine borg moet worden betaald die je bij inlevering weer terugkrijgt.

Wil je geen skipas? In het boekingsproces kun je dit eenvoudig per persoon aangegeven. Je ziet dan meteen dat de reissom met de prijs van de skipas wordt verlaagd.

MEER INFO OVER DE SKIPAS

WinterTrex Nice Price garantie

Naast de sneeuwgarantie biedt WinterTrex je nog een extra garantie die je de zekerheid geeft dat je nooit teveel betaald voor je geboekte wintersportvakantie.

De WinterTrex Nice Price Garantie geeft van de laagste prijs en een betere prijs-kwaliteitsverhouding. Als je elders, met dezelfde voorwaarden, een wintersportreis elders goedkoper ziet dan kun je gewoon deze aanbieding naar WinterTrex sturen voor je bij WinterTrex boekt.

Zij vergelijken dan of er inderdaad van dezelfde aanbieding sprake is en als dat zo is betaal je de lagere prijs maar daar doet WinterTrex nog eens € 10 vanaf.

Je weet dus zeker dat je bij WinterTrex altijd de beste prijs betaald voor je wintersportvakantie met skipas.

BEKIJK DE ACTUELE AANBIEDINGEN.

Wintersport gratis annuleren en omboeken

Gratis omboeken of annuleren

Er zijn tal van reden waarom je je geboekte wintersportvakantie moet cancelen of omboeken.

Stel je hebt met vrienden of familie een mooi appartement geboekt maar je werkgever wil in de betreffende periode geen verlof geven. Wat dan?

Op de wintersportvakanties van WinterTrex is er een extra coulante service bij annulering en omboekingen en in veel gevallen zelfs zonder extra kosten! Een service die je niet snel bij andere aanbieders van wintersport zult vinden.

Gratis annuleren wintersportvakantie

Het is nu mogelijk om binnen 5 dagen na de boeking gratis te annuleren.

De wintersportvakantie moet dan wel minsten 6 weken (42 dagen) later beginnen. Annuleren bij minder dan 6 weken voor het begin van de wintersportvakantie (vanaf 41 dagen) worden annuleringskosten in rekening gebracht volgens punt 4a van de algemene reisvoorwaarden van WinterTrex.

Gratis omboeken wintersportvakantie

Omboeken kan ook en is gratis tot 6 weken (42 dagen) voor het begin van de wintersportvakantie. Voorwaarde is wel dat het gewenste alternatief natuurlijk (nog) beschikbaar is.

De reisduur èn het aantal deelnemers moet hetzelfde blijven. Als prijs van de nieuwe reis geldt die van het moment van de oorspronkelijke boeking. Als je wilt omboeken minder dan 6 weken voor het begin van je skivakantie (vanaf 41 dagen) dan kan dit maar worden omboekingskosten berekend conform punt 5a van de algemene reisvoorwaarden van WinterTrex.

LEES ALLES OVER DEZE UNIEKE SERVICE

Nu via Sneeuwsport 5% extra, dus korting tot 55%!