WinterTrex Awards: de beste skigebieden, hotels, appartementen en pensions. Lees meer...

WinterTrex Awards skigebieden en accommodaties

WinterTrex Awards voor accommodaties en skigebieden

Klanten van WinterTrex kiezen met hun beoordelingen de populairste accommodaties en skigebieden de WinterTrex Award.

WinterTrex is één van de leidende aanbieders van wintersportvakanties in Europa en al sinds 2010 officieel partner van Sneeuwsport.info.

De accommodaties en skigebieden die bekroond zijn met de Wintertrex Award zijn herkenbaar aan een opvallend certificaat ter plaatse en online. Op deze manier kun je snel zijn wat een goed hotel, appartement, pension of skigebied is met klantbeoordelingen van minimaal 8 en maximaal een 10!

Oostenrijk en Frankrijk komen het beste uit de bus

Beste skigebieden volgens klanten van WinterTrex

In totaal 80 hotels, appartementen en pensions en 40 skigebieden uit het WinterTrex assortiment hebben de WinterTrex Award ontvangen:

 • De populairste bestemmingen in Oostenrijk zijn onder andere skigebieden als Arlberg, SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental of de Zillertal Arena.
 • In Frankrijk zijn het onder meer de skigebieden: Alpe d’Huez Grand Domaine Ski, Les 2 Alpes en Tignes – Val d’Isere.

Ook in de andere Alpenlanden zijn er favorieten, zoals bijvoorbeeld:

 • De Dolomieten in Italië: Livigno en Skikarussell Alta Badia.
 • Zwitserland: de skigebieden Davos Klosters Mountains en Saas-Fee
 • Duitsland: de Zugspitz Arena

Ben je nieuwsgierig naar de beste skigebieden? Of in wat de beste hotels, appartementen of pensions zijn? Via onderstaande links vind je direct alle informatie:

Waardevolle beoordelingen van klanten bepalen de WinterTrex Awards

Het belangrijkste zijn persoonlijke beoordelingen van klanten over hotels, appartementen, pensions en skigebieden voor de wintersport. WinterTrex hecht daarom veel waarde aan de beoordeling van de reizigers.

Gebaseerd op de beoordelingen van klanten uit het vorige seizoen zijn uiteindelijk de beste skigebieden en accommodaties bepaald en met de WinterTrex Award bekroond.

De WinterTrex Award is dus een beoordeling door wintersporters die uit eigen ervaring hun meningen hebben gegeven. WinterTrex wil met de WinterTrex Award bereiken dat anderen van deze beoordelingen kunnen profiteren.

Als reizigers bijvoorbeeld erg positief zijn over de service van een hotel of de mogelijkheden van een skigebied, dan is dat op de website van WinterTrex direct terug te zien.

Hoe komen de WinterTrex Awards tot stand?

Wintersport met WinterTrex

Meteen na de wintersportvakantie via WinterTrex ontvangen klanten een enquête, waar ze hun tevredenheid en hun persoonlijke feedback in kunnen uiten.

Het beoordelen van de vakantie doet men het beste meteen na de reis, omdat dan alles nog vers in het geheugen staat. De onderdelen die in deze enquête aan de orde komen zijn:

 • Service,
 • verzorging,
 • inrichting van de accommodatie,
 • kwaliteit van het skigebied,
 • extra service zoals ski- en snowboardverhuur
 • prijs-kwaliteitverhouding

Al deze beoordelingen worden verwerkt en zijn meteen op de website van WinterTrex (en in ) te zien.

Alle accommodaties en skigebieden die minimaal 80% scoren hebben een 8, 9 of 10 gekregen en zijn met de WinterTrex Award bekroond.

In de beoordeling zijn alle accommodaties, die in het seizoen 2015/2016 een vooraf vastgelegd minimum aantal aan goede beoordelingen hebben ontvangen gekroond met het award.

Heel veel accommodaties zijn gekroond, dat betekent dat de lijst behoorlijk lang is. De winnaars van de WinterTrex Awards zijn makkelijk te herkennen aan het speciale logo op de website

 

Nu via Sneeuwsport 5% extra, dus korting tot 55%!