WinterSportPlus = een skivakantie zonder zorgen!

Boek nu met skipas, sneeuwgarantie, gegarandeerde laagste prijs, kinderkorting tot 100% en de unieke nieuwe service: gratis omboeken en annuleren.

Voordelen WinterTrex

Voordelen wintersport met Wintertrex

Wintersport met veel extra's zoals skipas, gratis sneeuwgarantie, gegarandeerde laagste prijs, kinderkorting tot 100%, gratis omboeken of annuleren. Lees meer...

Wintersport met een groep

Wintersport met een groep

Ontdek de voordelen van een wintersportvakantie met een groep. Deel de kosten van een grote accommodatie en je komt per persoon een stuk voordeliger uit. Lees meer...

Wintersport met kinderen

Wintersport met kinderen

Wintersport met kinderen is al gauw een kostbare aangelegenheid. Je kunt met kinderkorting tot 100% korting fors op je wintersportbudget besparen Lees meer...

Wintersport met wellness

Wintersport met wellness

Appartementen met zwembad en wellness-faciliteiten zijn erg gewild. Wij hebben tips een aanbiedingen voor wintersport met wellness-faciliteiten voor je.Lees meer...

Nieuw! De waardevolle WinterTrex Awards

WinterTrex Awards

De WinterTrex Awards worden uitgereikt op basis van klantbeoordelingen. Een accommodatie of skigebied met minimaal een score van 80% krijgt een 8 of hoger. Lees meer...

Meer informatie over onze samenwerking met WinterTrex

Skivakanties met skipas + sneeuwgarantie + laagste prijsgarantie = WinterSportPlus

Goedkope wintersport voor de beste prijs.Sneeuwsport is sinds 2010 officieel partner van WinterTrex. Profiteer van deze samenwerking en boek een voordelige wintersportvakantie vanaf € 99 per persoon op boekingen seizoen 2019-2020

WinterTrex heeft een prachtig aanbod dat zeer compleet is en op diverse bestemmingen ter plekke eigen medewerkers. Toch is de prijs heel scherp, inclusief skipas*) èn sneeuwgarantie en altijd met een unieke laagste prijsgarantie.

Lees ook ons artikel over de voordelen van WinterTrex en de wintersport.

Iets gevonden? Met een paar klikken kun je je keus bevestigen en je wintersportvakantie vastleggen. Je ontvangt van WinterTrex meteen een bevestiging. Betalen doe je gewoon per bank of per creditcard.

*) er zijn enkele bestemmingen zonder skipas en als je geen skipas wenst wordt de prijs automatisch aangepast.

Wintersport met skipas, sneeuw- en laagste prijsgarantie

WinterSportPlus = wintersport met skipas, sneeuwgarantie + laagste prijsgarantie!

Op de website van WinterTrex staat altijd een aanbod met extra voordelige skireizen. Deze zijn vooral bestemd voor de skiër of snowboarder die op zoek is naar een koopje.

Ondanks de superlage prijs doet WinterTrex geen concessie aan de kwaliteit. Een mooie optie dus als je wat vaker in het seizoen wilt gaan skiën. Omdat men de skipassen massaal inkoopt kunnen de prijzen heel aantrekkelijk worden gehouden

Alle WinterTrex skivakanties zijn altijd inclusief skipas. Lees alles over de voordelen van WinterTrex

Altijd de laagste prijs?

Er wordt ook een Nice-Price Garantie verleend!

Als een WinterTrex reis met dezelfde opties elders goedkoper wordt aangeboden, betaal je deze lagere prijs minus € 10,00!

Dat biedt dus zekerheid voor de allerlaagste prijs.

Het Duitse moederbedrijf is met het merk Snowtrex de grootste aanbieder van wintersportreizen in Duitsland en inmiddels actief in 17 landen. Daarmee is het één van de grootste touroperators van ski- en wintersportvakanties in Europa.

De wintersportvakanties van WinterTrex onderscheiden zich in de markt door een concept waarbij, ondanks de lage prijzen, de kwaliteit en service naar de klant hoogwaardig zijn èn alle skivakanties zijn altijd met skipas!

Bij WinterTrex kun je kiezen uit een wintersport- of skivakantie in maar liefst 11 Europese landen, Nieuw zijn de accommodaties in de USA. Naast de bekende wintersportlanden vind je bij WinterTrex ook reizen naar Bulgarije, Slowakije en Tsjechië. In de wintersportgebieden van Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Zwitserland kun je kiezen uit praktisch alle topbestemmingen.

Er zijn nu al reizen naar 300 top skisresorts!

Unieke Sneeuwgarantie

De skivakanties van WinterTrex zijn standaard voorzien van een unieke sneeuwgarantie.

Als 10 dagen voor vertrek in jouw bestemming, door sneeuwtekort, minder dan 40% van de liften werkt kun je gratis omboeken naar een bestemming waar wel genoeg sneeuw ligt. Het gaat dan om de liften die behoren bij de skipas die je bij je skivakantie geboekt is. Je kunt dan gegarandeerd gratis omboeken naar een bestemming waar wel sneeuw ligt en de liften werken. Deze sneeuwgarantie is geldig op reizen die tussen 30/12 en 15 april daaropvolgend plaatsvinden.

Alle voorwaarden vind je op de website.

Wintersport met skipas, sneeuw- en laagste prijsgarantie

Mooi aanbod skivakanties voor gezinnen met kinderen en kinderkorting tot 100%

Als je de ervaring al eens hebt gehad om een wintersportvakantie voor het hele gezin te boeken dan weet je dat het vaak erg lastig is om uit het uitgebreide aanbod te kunnen kiezen. Elke mogelijkheid om de zoektijd, naar een mooie skivakantie voor het gezin, te verkorten is dan van harte welkom.

Bij WinterTrex hebben ze dit goed begrepen. Naast een prachtig aanbod voor de skifanaat vind je er ook zeer aantrekkelijke en gevarieerde skivakanties die geschikt zijn voor de kids. Kortingen voor kinderen kunnen oplopen tot 100% mits zij op de kamer van de ouders kunnen slapen.

Er zijn zelfs aanbiedingen waar deze superkorting niet alleen voor de accommodatie geldt, maar ook voor de verzorging en de skipas!

Lees meer....

Wintersport met skipas, sneeuw- en laagste prijsgarantie

Wat vinden wij van WinterTrex?

WinterTrex is sinds 2009 actief op de Nederlandstalige markt in Nederland en België.

Het moederbedrijf is Traveltrex GmbH in Duitsland. Onder de merknaam SnowTrex worden vanuit Keulen in 15 talen en 17 landen wintersportvakanties aangeboden.

In Nederland en België mag men de naam Snowtrex echter niet gebruiken en heeft men voor de naam WinterTrex gekozen.

Elk wintersportseizoen wordt voor meer dan 110.000 gasten tot volle tevredenheid de wintersportvakantie geregeld! WinterTrex en SnowTrex is de nummer 1 in Europa op het gebied van wintersportvakanties inclusief skipas!

Is je boeking bij WinterTrex veilig?

WinterTrex is de Nederlandse dochter van Traveltrex GmbH Duitsland (SnowTrex). Omdat het een Duitse reisorganisatie is kan men geen lid worden van de ANVR of SGR. Dat hoeft in dit geval geen belemmering te zijn want in Duitsland geldt net als in Nederland de Europese regelgeving voor touroperators.

Duitse touroperators hebben een garantieregeling die overeenkomt met de Nederlandse SGR-regeling. In Duitsland wordt deze door Reise Garant uitgegeven. Duitse touroperators zijn dit sinds 1994 verplicht. WinterTrex heeft de geboekte reizen verzekerd conform de voorwaarden van Reise Garant.

Reise Garant regelt voor Duitse touroperators de herverzekering van het risico van wanbetaling of faillissement. WinterTrex heeft het risico van wanbetaling (insolventie) via Reise Garant afgedekt bij Generali verzerkeringen. Je krijgt na boeking een bevestiging van een genummerd verzekeringscertificaat waarin staat dat je (aan)betaling verzekerd is. Deze dekking is vergelijkbaar met de Nederlandse SGR.

Boeken en betalen

Het boekingsproces op de website verloopt eenvoudig en je wordt stap voor stap verder in het proces begeleid.

Je ontvangt een factuur die je gewoon zelf kunt overmaken per bankoverschrijving of internetbankieren kunt overmaken. Betalen kan ook veilig en snel per creditcard.

Er kan (nog) niet met iDeal worden betaald.

In het boekingsproces is het werkelijk een fluitje van een cent om extra opties bij te boeken zoals ski- of snowboardlessen of het huren van materiaal.

Op skihuur worden kortingen verleend tot 50% op de lokale prijzen.

Ondanks dat de prijzen scherp zijn heeft WinterTrex reisleiders actief die tijdens de wintersportvakantie allerlei activiteiten organiseren voor de Snowtrex en WinterTrex klanten.

Hierdoor onderscheidt men zich absoluut van de concurrentie!

Deze sterke punten, de scherpe prijzen, altijd inclusier skipas en de unieke sneeuwgarantie zijn voor ons reden geweest met WinterTrex als officieel partner een samenwerkingsverband met Sneeuwsport.Info aan te gaan.