Aanbiedingen wintersport Italië

Wintersport in Tsjechië en altijd voor de laagste prijs LAAGSTE PRIJS

Aanbiedingen wintersport Italië

Boek een appartement of chalet in Tsjechië. Tip! ACCOMMODATIES

Wintersport met Skipas Italië

Wintersport in Tsjechië met de beste reisaanbieders. AANBIEDINGEN

Wintersport in Tsjechië, ideaal met kinderen

Tsjechoreizen is dé specialist op het gebied van vakanties naar Tsjechië. Zij weten als geen ander waar je beste wintersportvakanties in Tsjechië kunt ervaren.

Je kunt kiezen om met de eigen auto te gaan, het vliegtuig of met een luxe touringcar. Onze keus zou het laatste zijn. Het is goed voor het milieu en je reist ontspannen, gezellig en veilig.

Het aanbod ski- en wintersportvakanties in Tsjechië is ruim en je kunt kiezen uit pensions, hotels, vakantiehuizen en appartementen.

ALLE AANBIEDINGEN TSJECHO REIZEN

Gezinnen met kinderen profiteren van hoge kinderkortingen. In sommige accommodaties kunnen de kids zelfs gratis op de kamers van de ouders verblijven. Tsjechië is ideaal voor een wintersportvakantie met de kinderen!

De wintersportvakanties van Tsjecho Reizen hebben bestemmingen in:
- het Reuzengebergte
- het Boheemse Woud en Lipnomeer (Sumava)
- het Ertsgebergte

Meer weten over wintersport met kinderen in Tsjechië? Lees dan deze tips. of kijk bij onze speciale tips voor een last minute wintersportvakantie in Tsjechië.

Wintersport Tsjechië - het Reuzengebergte

Tsjecho Reizen ReuzengebergteTsjecho Reizen biedt skivakanties aan in de meeste wintersportplaatsen van het Reuzengebergte. De skigebieden hebben hier moderne installaties.

Er zijn sneeuwkanonnen, skischolen (ook met kinderopvang) en je vindt er het grootste en modernste skigebied van Tsjechië: Spindleruv Mlyn.

Met meer dan 200 skivakanties in het Reuzengebergte is de keuze erg ruim. De sneeuwcondities zijn hier van december tot april uitstekend. De skigebieden lenen zich ook prima voor beginners en een skivakantie met de kinderen.

Wintersport- en skivakanties in het Reuzengebergte van Tsjecho Reizen

Wintersport Tsjechië - Boheemse Woud (Sumava gebergte)

Wintersport Tsjechië, Boheemse WoudIn het Boheemse Woud kun je kiezen uit gevarieerde pistes voor elke skiër. De loipes en pistes in het Sumava gebergte behoren tot de beste van Tsjechië. Afwisseling in activiteiten is hier ook goed mogelijk want het Lipnomeer leent zicht prima om te schaatsen of het snowkiten te beoefenen.

De skigebieden zijn ondermeer Zadov - Churánov en Lipno-Kramolín. Bij de Duitse grens ligt Spicak daar vind je pistes voor iedereen. Met 120 km loipes ook prima geschikt voor langlaufers

Wntersport met Tsjecho Reizen in het Boheemse Woud

Skivakantie Tsjechië - Ertsgebergte

Skien en langlaufen in het ErtsgebergteTsjecho Reizen heeft nog een mooie bestemming in Tsjechië: het Ertsgebergte. De Klinovec is hier met 1244 meter hoogste top. Vanaf Arnhem is het ca 600 km, dus makkelijk in een dag bereikbaar. Geen wonder dat de skigebieden in deze streek steeds meer door Nederlanders worden bezocht!

De meeste skifaciliteiten vind je bij Bozi Dar - Klinovec met: ca 15 km pistes met sneeuwkanonnen en ruim 150 kkm geprepareerde loipes. Er is een snowpark en er zijn verlichte avondpistes. De kinderen vermaken zich kostelijk op de sleehelling, de rodelbaan of met de snowtubes.

Wintersport in het Ertsgebergte van Tsjechië met Tsjecho Reizen

Is wintersport in Tsjechië nog wel voordelig?

Deze vraag kunnen wij volmondig met ja beantwoorden. Je ziet wel dat de prijzen van een verblijf gestegen zijn ten in vergelijking met een paar jaar geleden. Dat geldt ook voor consumpties maar deze zijn in vergelijking met andere wintersportlanden nog steeds erg laag. Je moet er niet raar van opkijken als je een avondmaaltijd hebt voor nog geen 10 euro en een drankje voor de helft van de prijs in Nederland.

Ook de skipassen, skihuur en skilessen zijn voordeliger dan in de traditionele wintersportlanden. Een gezin met 2 kinderen kan echt honderden euro's voordeliger uit zijn!

Wat vinden wij van wintersport met Tsjecho Reizen?

Tsjecho Reizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. De busreizen worden uitgevoerd met luxe bussen en touringcars die een koelkast, koffie/thee faciliteiten, toilet en video aan boord hebben. Er wordt met een busbedrijf gereden dat is aangesloten is bij het Keurmerk Touringcarbedrijf. De bussen zijn rookvrij.

Er is een heel ruim schema met opstapplaatsen en een luxe Royal Class busreis heb je al vanaf € 159,00 (retour!)!

De website is overzichtelijk en zoeken en boeken gaat heel eenvoudig. Na het kiezen van bestemming en accommodatie kun je skipak et ten bestellen (kinderhelm is dan gratis). De pakketten bestaan uit skihuur en/of skipas. Na je reservering ontvang je per e-mail een bevestiging.

Het aanbod skivakanties is divers en je kunt merken dat je hier te maken hebt met een echte Tsjechië specialist. De informatie over de bestemmingen is uitgebreid en nuttig. Daar komt bij dat de prijzen scherp zijn en in Tsjechië zelf zijn de prijzen ook nog eens aantrekkelijk.