Pharos Reizen ANWB kindvriendelijke wintersport.

Wintersport Pharos Reizen ANWB

Net als andere jaren blinkt het aanbod van Pharos Reizen van ANWB weer uit met veel kindvriendelijke skivakanties.

De prijzen zijn goed en dat blijkt ook wel uit de gemiddelde waardering op vergelijkingssites waar vaak een 8 of hoger uitkomt. Het aanbod is aantrekkelijk en er is veel wintersport met kinderen.

Pharos Reizen heeft de wintersportvakanties ingedeeld in handige thema's:

Ook voor de veeleisende wintersporter heeft Pharos Reizen genoeg te bieden.

De speciale wintersportvakanties voor stellen zien er weer uitstekend uit met diverse mooie nieuwe bestemmingen. Met handige thema's kun je snel zoeken per land of op thema's zoals de zeer complete more - inclusive wintersport, maar ook voor groepen.

Voor het komende wintersportseizoen speelt Pharos Reizen goed in op de trends en biedt nu ook inclusief skipas, en après wellness. All-inclusive is al enkele jaren een topper bij Pharos Reizen

Dat Pharos Reizen veel aandacht aan kinderen en wintersport besteedt blijkt ook uit VIK (Very important Kids) met speciale activiteiten voor kinderen zoals de VIKS Bibliotheek, de VIKS map en een fotowedstrijd. Daarmee komen de kids al lekker in vakantiestemming.

Pharos Reizen wintersportvakanties gaan naar: Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Zweden en Zwitserland en meestal aangeboden met Pharos Reizen van ANWB sneeuwgarantie.

ACTUELE AANBIEDINGEN PHAROS REIZEN

Pharos Reizen wintersport top 10 met kinderen

Top 10 wintersport Pharos Reizen

Pharos Reizen Top 10 wintersport en accommodaties voor kinderen

Je vindt bij Pharos Reizen van ANWB wintersportvakanties die geschikt zijn voor de hele familie. Zo is er bijvoorbeeld gedacht aan een lekker ruime familiekamer.

De meeste accommodaties liggen vlakbij de piste en/of lift. Een kinderskischool vind je altijd in de buurt en in de accommodatie zullen de kinderen zich prima kunnen vermaken in een speelkamer of -ruimte. Natuurlijk is er ook een kindvriendelijk restaurant en worden er allerlei activiteiten voor de kids georganiseerd.

Pharos Reizen heeft voor ons een top 10 met de populairste hotels, appartementen en bestemmingen samengesteld voor een onvergetelijke skivakantie met kinderen:

 1. Hotel Kaiserfels, St. Johann in Tirol, Oostenrijk. Piste en skilift naast hotel
 2. Alpenhotel Edelweiss, Maurach am Achensee, Oostenrijk, all-inclusive
 3. Landgut Hotel Bergland Hof, Lackenhäuser Beieren, Duitsland. Kids tot 12 jr gratis
 4. Appartementen Les Flocons d’Argent , Aussois, Franse Alpen. Direct aan piste
 5. Mondi-Holiday Hotel Oberstaufen Oberstaufen, Beieren, Duitsland. Incl. skipas.
 6. 9-daagse Winter Expeditie Zweden. Compleet verzorgd in Zweden en vol avontuur
 7. Sporthotel Fontana, Fieberbrunn, Oostenrijk. Hotel aan de piste en wellness-centrum
 8. Hotel Sherlock Holmes, Berner Oberland, Zwitserland. All-inclusive kids t/m 12jr. gratis
 9. 8-daagse Magic Mountains skivakantie Clubhotel Götzens - Tirol, Oostenrijk. Tip!
 10. Hotel Schloss Rosenegg, Fieberbrunn - Tirol, Oostenrijk. Sprookjesachtig & Bijzonder!

Wintersport voor ervaren skiërs èn beginners

Wintersport Pharos Reizen ANWBOf je nu met zijn tweetjes naar de wintersport gaat of met een groep vrienden of familie ook voor volwassenen heeft Pharos Reizen een aantrekkelijk wintersportaanbod.

Variërend van uitdagende bestemmingen tot accommodaties met veel luxe en comfort. Ook all-inclusive vakanties, dus ook met skipas, behoren nu tot de mogelijkheden.

Kies uit vakanties voor gevorderden of juist alleen voor beginners. Ook is het mogelijk om te kiezen voor groepen of Shorstki!

Alle aanbiedingen Pharos Reizen Wintersport

Wat vinden wij van Pharos Reizen van ANWB?

Pharos Reizen van ANWB biedt aantrekkelijke skivakanties.

De website is gebruiksvriendelijk en makkelijk ingedeeld op skivakanties zonder kinderen of wintersport met kinderen. Wel jammer dat Pharos Reizen pas in de loop van augustus alles online heeft staan. Vooral de vroegboekers zullen dit als minder ervaren.

De wintersportvakanties zijn kwalitatief van hoog niveau en de prijs/kwaliteitverhouding is absoluut goed. Maar dat mag je van de partner van ANWB natuurlijk ook verwachten.

Op vergelijkingssites scoort Pharos Reizen gemiddeld een 8 en hoger.

ANWB leden hebben een streepje voor en krijgen bij boeking € 7,50 korting. Voor elke 2 euro die je besteedt ontvang je een Airmile en je kunt ook met Airmiles betalen (1000 Airmiles = € 10,00 korting!). De aanvullende reisinformatie is dik in orde. Maar dat mag je van een partner van de ANWB natuurlijk ook verwachten!

Kindvriendelijke skivakanties staan bij Pharos Reizen voorop en er worden kinderkortingen tot wel 100% verleend!

PHAROS REIZEN ANWB WINTERSPORT

Wintersport met de allerkleinsten