Wintersport met Skipas

Goedkope Wintersport met skipas + sneeuwgarantie. MET SKIPAS

Chalets en Appartementen

Boek een appartement of chalet voor de beste prijs. ACCOMMODATIES

Aanbiedingen wintersport Oostenrijk

Wintersportvakanties van de beste reisaanbieders.AANBIEDINGEN

Tips wintersport met sneeuwgarantie verzekering!

Wintersport met sneeuwgarantie

Kies voor wintersport met sneeuwgarantie!

Sneeuwsport.info houdt jaarlijks de trends bij op het gebied van wintersport- en skivakanties.In 2012 deed de sneeuwgarantie verzekering in Nederland zijn intrede. Deze trend zal verder doorzetten!

Met ingang van het seizoen 2013 hebben diverse Nederlandse reisorganisaties ook het belang ontdekt om de klant de zekerheid te bieden om zijn wintersportvakantie te annuleren of (bijna) gratis om te boeken als er in het gekozen skigebied geen of onvoldoende sneeuw ligt

Uiteraard zijn er aan dit soort extra's wel voorwaarden verbonden maar dat lijkt ons niet meer dan redelijk. Wij hebben de reisorganisaties die deze nieuwe service bieden voor je op een rij gezet en verwachten dat, onder druk van de concurrentie, andere reisorganisaties gaan volgen.

Natuurlijk zullen wij de informatie op deze pagina actueel houden zodat je altijd een up to date overzicht hebt. Zet hem dus bij je favorieten!

Op dit moment wordt sneeuwgarantie verstrekt door Pharos Reizen van de ANWB, Pierre et Vacances, Neckermann en WinterTrex.

Reisorganisaties met wintersport inclusief sneeuwgarantie

skivakantie in Frankrijk met WinterTrex in de beste skigebiedenWinterTrex wintersport met skipas èn sneeuwgarantie

WinterTrex is sinds 2009 actief in Nederland en België en maakt deel uit van het Duitse Traveltrex GmbH dat onder de merknaam Snowtrex in 15 talen en 17 landen wintersportvakanties aanbiedt en al lange tijd met gratis sneeuwgarantieverzekering.

Deze kwalitatief goede wintersportvakanties worden altijd inclusief skipas aangeboden en Sneeuwsport is officieel partner van WinterTrex. Je kunt deze voordelige wintersportvakanties via ons boeken.

Met de unieke sneeuwgarantie is vroeg boeken geen probleem meer. Vroeg boeken heeft als voordeel dat je nog een ruime keus hebt. De sneeuwgarantie verzekering van WinterTrex houdt in dat als door sneeuwtekort minder dan 40% van de bij de geboekte skipas behorende liften in werking is, er gratis kan worden omgeboekt naar een andere bestemming in de periode van de oorspronkelijk geboekte reis. De garantie geldt voor reizen van 1 januari tot en met medio maart. Zie de voorwaarden voor de exacte data.

(meer weten over WinterTrex? Op Sneeuwsport.info vind je uitgebreide info over de skivakanties met skipas van WinterTrex)

Pharos Reizen van de ANWB

skivakantie in Frankrijk met Pharos Reizen ANWB in de beste skigebieden Pharos Reizen introduceerde in september 2012 de wintersportvakanties met sneeuwgarantie.

Als je bij Pharos Reizen van de ANWB een wintersportvakantie boekt naar Oostenrijk of Frankrijk dan kun je tot 5 werkdagen voor vertrek annuleren als er in het gekozen wintersportgebied geen pistes open zijn.

De sneeuwgarantie verzekering van Pharos Reizen is van toepassing op de meeste wintersportvakanties naar Oostenrijk. Voor wintersport naar Frankrijk wordt de sneeuwgarantie op ongeveer de helft van de aangeboden wintersport- en skivakanties aangeboden. Pharos Reizen is een van de eerste Nederlandse touroperators die een dergelijke garantie biedt.

Meer info op de website van Pharos Reizen

(meer weten over Pharos Reizen? Op Sneeuwsport.info vind je uitgebreide info over de wintersportvakanties van Pharos Reizen)

Pierre et Vacances (wintersport Frankrijk)

pierre et Vacances Wintersport Pierre ett Vacances biedt op alle wintersport in Frankrijk 100% sneeuwgarantie.

Dit zusje van Center Parcs geeft je reisbedrag terug als er geen of juist teveel sneeuw ligt!

Deze sneeuwgarantie gaat in vanaf de 5e dag voor vertrek. Als door het ontbreken van sneeuw of teveel sneeuw 2/3 van de liften in het gekozen skigebied niet werken, en deze minimaal 2 dagen achtereen gesloten zijn, dan kan kan de reis geannuleerd worden. Pierre et Vacances biedt wintersport in Frankrijk in een appartementen, chalets en hotesl op toplocatie in alle Franse skigebieden.

Ga naar de Pierre et Vacances website voor meer info

(meer weten over Pierre et Vacances? Op Sneeuwsport.info staat uitgebreide info over wintersport met Pierre et Vacances)

Neckermann Wintersport met skigarantie

skivakantie in Frankrijk met Neckermann in de beste skigebiedenNeckermann had als eerste Nederlandse reisorganisatie wintersportvakanties in het aanbod met gratis skigarantie. Hiermee heb je de zekerheid da je in elk geval kunt gaan skiën in een wintersportgebied waar wel sneeuw ligt.

De Neckermann Skigarantie werkt als volgt: bij Neckermann geboekte wintersportvakanties kun je van 22 tot 15 dagen voor je skivakantie gratis omboeken als minder dan 33% van de skiliften in het gekozen skigebied niet in werking is. Je kunt dan kiezen voor een andere bestemming en betaalt dan gewoon de prijs van de accommodatie op je nieuwe bestemming. Als er geen alternatief voorhanden is kun je tegen betaling van 50 euro je boeking annuleren. Dit is dus niet helemaal gratis maar biedt wel veel zekerheid!

Op de website van Neckermann vind je exacte voorwaarden

(meer weten over Neckermann Wintersport? Op Sneeuwsport.info vind je uitgebreide info over de skivakanties van Neckermann)