Kras wintersport en langlaufvakantie

Kras werd in 1922 als Nederlandse reisorganisatie opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot één van de grotere aanbieders op de Nederlandse vakantiemarkt. Kras onderscheidt zich in de markt door kwalitatief goede vakanties aan te bieden tegen een aantrekkelijke prijs.

Een sterk punt vinden wij vooral de georganiseerde reizen naar de wintersport. Met de speciale, en comfortabele, touringcars worden al vele jaren aantrekkelijke fiets- en wandelvakanties georganiseerd in heel Europa.

De reizen zijn inclusief reisleiding en meestal ook materiaal. Dit concept wordt door Kras ook gebruikt voor de wintersport en er worden al vele jaren mooie, en betaalbare, langlaufreizen en winterwandelvakanties aangeboden.

Ons is bekend dat Kras met de langlaufsafari's jaar in jaar uit op terugkerende klanten kan rekenen, een extra bewijs van de kwaliteit van deze wintersportvakanties! Het reguliere wintersportaanbod is ook ruim en wordt in alle bekende wintersportlanden aangeboden (behalve Frankrijk). Tenslotte tippen wij nog de mooie sfeerreizen naar bijvoorbeeld Rusland en Fins Lapland.

Aan het eind van dit artikel lees je wat wij van Kras vinden.

AANBIEDINGEN KRAS WINTERSPORT

Langlaufsafari = een sterk punt bij Kras

Langlaufsafari Kras

De langlaufsafari is een heel sterk punt bij Kras. De jarenlange ervaring met dit soort wintersportvakanties zorgen ervoor dat er een heel gevarieerd aanbod is. Over het algemeen zijn de reizen altijd met langlaufbegeleiding die je snel de kneepjes van het langlaufen bij brengt.

De reizen zijn er voor beginners en gevorderden en er wordt voldoende rekening gehouden met verschillen in niveau. Meestal kun je gebruik maken van langlaufmateriaal of je kunt het via Kras ter plekke huren. Eigen materiaal meenemen kan meestal ook.

Elke dag ergens anders langlaufen

Dagelijks wordt met de bus een ander langlaufgebied opgezocht. Dit heeft als voordeel dat je niet tijdens je hele vakantie telkens in dezelfde omgeving aan het langlaufen bent.

Elke dag rijdt de bus je dus naar een ander gebied en brengt je in de loop van de dag weer terug. Hierdoor zie je veel meer van de streek waar je verblijft en kun je nog meer genieten van de omgeving.

Kras langlaufreizen kun je boeken naar de wintersportgebieden van Duitsland, Finland, Oostenrijk, Scandinavië, Tsjechië en Zwitserland. De reizen duren over het algemeen 8 dagen waardoor je 6 volle dagen kunt genieten van een mooie langlaufervaring. Deze mooie wintersportvakanties worden door Kras met recht langlaufsafari's genoemd!

AANBIEDINGEN KRAS LANGLAUFSAFARI'S

Wintersport- en skivakantie met Kras

Als je op zoek bent naar aantrekkelijk geprijsde wintersportvakanties in Duitsland, Finland, Italië, Oostenrijk, Scandinavië, Tsjechië of Zwitserland dan loont het absoluut de moeite om de website van Kras te bekijken. Het aanbod is ruim en varieert van eigen vervoer of busreis tot een aantal bestemmingen met het vliegtuig.

Naast de bekende bestemmingen in Oostenrijk vonden wij op de website ook een mooi aanbod in de Italiaanse skigebieden van de Alpen en vooral in de Dolomieten. Bijzonder zijn ook de mooie vliegreizen naar Lapland waar je kunt kiezen uit een aantal bijzondere wintersportvakanties.

Voor de liefhebbers van een "gewone" wintersportvakantie is het aanbod in Duitsland, Oostenrijk, Italië, Tsjechië en Zwitserland echt heel aantrekkelijk! Bekijk hier alle opties op de website van KRAS

Wat vinden wij van Kras

Veilig reizen

Los van het feit dat deze reisorganisatie al bijna 90 jaar bestaat weten wij dat klanten van Kras meer dan tevreden zijn als zij terugkomen van een fiets- wandel- of wintersportreis. Dit komt mede omdat er bij de busreizen altijd een deskundige reisleider aanwezig is. Daarbij wordt er met een goed onderhouden en kwalitatief hoogstaand wagenpark gereden. De touringcars van Kras zijn duurzaam en voldoen aan alle eisen van de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf. Men is ook aangesloten bij de ANVR en de SGR. Je boekt er dus veilig je vakantie.

Simpele boekingsprocedure

Wat dat boeken betreft, dat gaat op de snelle website van Kras erg eenvoudig. De reisinformatie is duidelijk en uitgebreid. Het is een kwestie van de reis kiezen, de datum, het aantal personen en in 5 klikken zit je bij de betaalpagina waar je kunt kiezen voor betalen via het veilige iDeal of zelf overboeken per bank. Je kunt zelfs kiezen om iemand anders te laten betalen, vooral handig als ouders of opa en oma de reis betalen!

Handige extra opties

Het boekingsproces via de website verloopt dus gewoon erg simpel en er zijn voldoende opties aanwezig zoals het kiezen van persoonlijke voorkeuren. Dit is wel handig als je kiest voor vol- of halfpension want je kunt bijvoorbeeld opgeven dat je vegetariër bent. Tijdens het boekingsproces kun je ook simpel wijzigingen aanbrengen en extra's bijboeken. Tenslotte vermelden wij nog dat voor de busreizen opstapplaatsen in het hele land worden gebruikt.

Wat ons betreft is Kras een goede keuze voor je wintersportvakantie of langlaufsafari.