De Jong Intra wintersport en skivakantie

De Jong Intra Wintersport

DE JONG INTRA is een zelfstandige reisorganisatie met 40 jaar ervaring op het gebied van reizen.

De Jong Intra heeft vijf specialismes waarvan wintersport er één is (de anderen zijn rondreizen, stedentrips, auto- en vliegvakanties en verre reizen)

Door de ervaring met reizen in Europa en het specialisme wintersport is De Jong Intra uitgegroeid tot één van de beste organisaties als het om wintersport gaat.

Elk seizoen tellen wij ruim 1500 wintersporvakanties!

Er worden wintersport- en skivakanties aangeboden in de belangrijkste wintersportlanden van Europa zoals Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Duitsland.

Verder zijn er wintersportvakanties te vinden naar Noorwegen, Fins Lapland, Zweden

Wintersport 2019-2020 De Jong Intra nu al te boeken!

ALLE WINTERSPORT AANBIEDINGEN DE JONG INTRA

 

De Jong Intra heeft elk seizoen als één van de eerste het aanbod online staan en men slaagt er telkens weer in om goede accommodaties vast te leggen die tegen een aantrekkelijke prijs in de markt worden gezet.

Daarnaast kunnen er extra's worden bijgeboekt zoals liftpas, skihuur en skilessen.

Wintersport met Auto, Royal Class Bus, trein of vliegtuig

1500 mogelijkheden voor een wintersportvakantie

Bij de Jong Intra kun je met alle vormen van vervoer naar de wintersport. Wij telden vorig seizoen ruim 1500 wintersportvakanties:

  • autovakanties (inclusief wintersportvakanties per Ferry en eigen vervoer naar Noorwegen of Zweden
  • comfortabele busreizen
  • wintersportvakanties met de trein
  • mogelijkheden om met het vliegtuig naar de wintersport te gaan

Thema's voor de wintersportvakantie bij De Jong Intra

Naast bovenstaande thema's vind je op de website ook handige onderwerpen zoals:

  • Korte wintersportvakantie en miniski voor een midweek of weekendje skiën
  • Goedkope wintersport- en skivakanties tot maximaal 100 euro per persoon
  • Wintersportvakanties inclusief skipas
  • Luxe wintersport accommodaties waar je jezelf lekker kunt verwennen met mooie wellness-faciliteiten
  • Grote accommodaties voor een gezellige skivakantie met grote gezelschappen

Kindvriendelijke wintersport = Wintersport Kids OK

De Jong Intra kent diverse handige thema's op de overzichtelijke websites. Kindvriendelijke wintersportvakanties heten bij De Jong Intra Wintersport Kids OK. Het zijn stuk voor stuk aantrekkelijke aanbiedingen met hoge kinderkortingen naar prima hotels met familiekamers waar kinderopvang èn een kinderskischool beschikbaar zijn.

Tip: let op de kinderkortingen tot wel 70%

Buspendels wintersport

In het wintersportseizoen kun je met De Jong Intra ook kiezen voor een buspendel. Voor sommige bestemmingen kun je losse tickets reserveren voor een busreis met een comfortabele en luxe touringcar. De bus zet je over het algemeen af in het centrum van de eindbestemming. Vanaf dat punt moet je zelf dan je vervoer regelen naar je vakantieadres. In dit geval moet je dus wel zelf je hotel, pension, chalet of appartement regelen. Bustickets zijn er al vanaf € 94,00.


Wat vinden wij van De Jong Intra

Betrouwbaar en degelijk

Met 40 jaar ervaring merk je bij De Jong Intra dat men een naam heeft hoog te houden. Er is een goede verhouding tussen de kwaliteit en prijs. Het aanbod wintersportvakanties is erg groot en behoort tot de grootste op de Nederlandstalige markt voor wintersport- en skivakanties. Elk jaar weet men weer een prima aanbod met scherpe prijzen te presenteren. De Jong Intra heeft de laatste jaren zelfs al voor het eind van het seizoen het nieuwe aanbod al online en is daar meestal één van de eerste mee. Je kunt dus al vroeg je populaire bestemming vastleggen.

De busreizen worden allemaal uitgevoerd conform de eisen van de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf. De Jong Intra is aangesloten bij de ANVR en de SGR. Bij deze reisorganisatie kun je dus veilig je wintersportvakantie boeken.

Simpel boeken en handige extra opties

Het boeken van een vakantie gaat erg eenvoudig. Als je een keuze gemaakt hebt kun je bij de 3e stap al aangeven of je skilessen en materiaal wilt huren. Je kunt dit zelfs per dag regelen, een optie die wij nog niet vaak zijn tegen gekomen. Vervolgens is het een kwestie van de persoonlijke gegevens invullen en de betaling regelen per iDeal, creditcard, overschrijving of incasso. Zo hoort het! Met de wintersportzoeker heeft de website een heel handige zoekoptie die het boeken nog eenvoudiger maakt.

Laagste prijsgarantie

De Jong Intra kent een laagste prijsgarantie voor wintersport en skivakanties. Je betaalt er dus nooit meer dan bij een andere reisorganisatie. Deze prijsgarantie geldt ook voor accommodaties die rechtstreeks worden geboekt. Er gelden natuurlijk wel een paar voorwaarden voor de garantie. Maar die staan helder uitgelegd op de website.

DE WINTERSPORT AANBIEDINGEN DE JONG INTRA