Wintersport met Skipas

Goedkope Wintersport met skipas + sneeuwgarantie. MET SKIPAS

Chalets en Appartementen

Boek een appartement of chalet voor de beste prijs. ACCOMMODATIES

Aanbiedingen wintersport Oostenrijk

Wintersportvakanties van de beste reisaanbieders.AANBIEDINGEN

Wie is eRCeeMedia?

eRCeeMedia is een uitgeverij van toeristische internetsites.

Daarnaast verzorgen wij op onze internetsites de plaatsing van toeristische informatie. Deze informatie wordt deels door ons zelf verzorgd maar voor het overgrote deel direct geleverd door toerismebureaus in de wintersportlanden.

De oorsprong van ons bedrijf

De oorsprong van eRCeeMedia gaat terug tot 1999. In dat jaar maakte Ruud Couwenhoven zijn eerste internetsite over zijn passie Frankrijk. Zijn interesse in media, schrijven en fotografie kon hij in de ontwikkeling van een internetsite helemaal kwijt. Samen met zijn vrouw reisde hij regelmatig in Frankrijk. Zo ontstond eind 1999 de populaire internetsite FrankrijkVakantieland.nl.

Inmiddels is eRCeeMedia een internetpublisher met 9 websites op het gebied van toerisme, vakantiehuizen en wintersport.

Internet en toerisme

Rond 2002 maakte hij ook enkele internetsites voor derden en hielp hij een Mediabedrijf in LImburg met hun eigen internetsite èn bouwde enkele websites voor hun klanten. Deze kennisoverdracht leidde er toe dat dit mediabedrijf snel zelf over de benodigde kennis beschikte om professionele websites voor derden te bouwen, waarna Ruud alleen nog voor eigen activiteiten zijn uitgebreide kennis van webdesign en SEO benutte.

Tot.... zijn broer, die tot dat moment een autoriteit op het gebied van toerisme en wintersport naar de Alpenlanden ws, hem verzocht om een aantal ideeën uit te werken. Hij was ondermeer hoofdredacteur van de bladen Skimagazine en Wintersport en schreef een aantal boeken over wintersport en skiën. Voor hem maakte Ruud indertijd een aantal internetsites:

Na enkele jaren besloot zijn broer om het rustiger aan te doen. Zijn bedrijf werd verkocht en de door ons ontwikkelde internetsites werden verkocht aan eRCeeMedia.

eRCeeMedia, een bron van inspiratie voor de mooiste vakantiemomenten.

Inmiddels is er een internetbedrijf ontstaan dat 9 internetsites uitgeeft die door meer dan 2,5 miljoen mensen per jaar bezocht worden en miljoenen pageviews genereren. eRCeeMedia behoort inmiddels tot de groep middelgrote bedrijven op het gebied van content- en affliliate marketing op de Nederlandstalige markt.

De kracht van eRCeeMedia is unieke content in combinatie met uitstekende rankings in zoekmachines.

Grote Nederlandse en Internationale reisorganisaties werken samen met eRCeeMedia waardoor een unieke service aan bezoekers kan worden verleend. Voorbeelden van unieke partnerships voor de wintersport zijn bijvoorbeeld:

Meer informatie over eRCeeMedia vind je op www.erceemedia.eu

eRCeeMedia is gevestigd in Stein (Nederland) en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Maastricht (nummer 14041224). U kunt ons volgen op Twitter en voor meer informatie en verwijzen wij u naar onze bedrijfswebsite : www.erceemedia.eu

U kunt voor informatie over www.sneeuwsport.info ook rechtstreeks contact met ons opnemen via ons speciale contactformulier

Ons adres:

eRCeeMedia
Grasgraefken 25, 6171 SH STEIN (LB) - NEDERLAND

Telefonisch zijn wij van maandag t/m donderdag bereikbaar van 09:00 tot 12:30 op +31(0)878767008

Kamer van Koophandel Maastricht. Inschrijving Handelsregister: 14041224

skiënskipretfun

Sneeuwsport.info

Op Sneeuwsport.info promoten wij de wintersport vooral in de Alpenlanden. Wij proberen door informatie direct uit de wintersportgebieden een beeld te schetsen waarmee de wintersporter zijn voordeel kan doen en een keuze kan maken voor zijn vakantie in de sneeuw.

Heeft u informatie waarvan u denkt dat deze Sneeuwsport.info kan aanvullen? Er zijn diverse mogelijkheden om uw bedrijf of organisatie te promoten. Wilt u hier meer over weten? Neem gerust contact met ons op.

Sneeuwsport.info is officieel partner van

WinterTrexSkiset skiverhuur atreveo