Boek je wintersport voordelig bij de experts: 20 jaar WinterTrex en 15 jaar Sneeuwsport

Tips voor vroegboekkorting wintersport 2019-2020

Onze tips voor vroegboekkorting wintersportseizoen 2019/2020 staan weer actueel online!

Sneeuwsport.info is weer op zoek gegaan naar vroegboekkorting voor je wintersportvakantie. Het is natuurlijk altijd opnieuw de vraag of je bij de boeking van je wintersport- of skivakantie moet profiteren van vroegboekkorting of juist moet wachten op een last-minute voor je wintersportvakantie?

Met onze tips en aanbiedingen kun je nu extra korting pakken voor je wintersportvakantie!

Vroegboeken wintersport 2019-2020 = korting en/of zekerheid!

korting wintersport Oostenrijk

Dit zijn onze tips voor een vroegboekkorting naar de wintersport (ook met skipas):

Vroegboekkorting en aanbiedingen wintersport 2019 en 2020

Klik op de oranje knop en je direct de actuele aanbiedingen van de gekozen Reisaanbieder!

Aanraders voor wintersportseizoen 2019-2020

WinterTrex met skipas

WinterTrex is sinds 2010 onze officiele partner. Boek altijd tegen de scherpste prijs met skipas èn sneeuwgarantie.

Nu boeken vanaf 99 euro per persoon inclusief skipas en laagste prijsgarantie.

Aanbiedingen

TUI Wintersport

TUI wintersport met korting in Andorra, Duitsland, Finland, Frankrijk, Italië, Noorwegen, Oostenrijk, Tsjechië en Zwitserland. Profiteer van het TUI Ski event in Gerlos en Zell am See.

Aanbiedingen TIP!

Vrij Uit Wintersport

Tsjecho Reizen

Tsjecho Reizen Wintersport is dé specialist met wintersportvakanties naar Tsjechië. Je kunt kiezen uit eigen vervoer of de comfortabele bussen van Tsjecho Reizen. Veel bijzondere accommodaties en heel geschikt met kinderen!

Aanbiedingen

Snowtime Travel vroegboekkorting

De Jong Intra

De Jong Intra heeft top aanbiedingen naar de skigebieden van Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Tsjechië, Italië en Duitsland. Maar ook Zweden, Noorwegen, Finland en Canada. Kies voor, auto, busreizen, trein of vliegtuig. Vanaf € 30 p.p per nacht.

AANBIEDINGEN DE JONG INTRA

Snowtime Travel vroegboekkorting

Landal Ski Life

Landal Ski Life met vakantieparken aan de piste in Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië en Zwitserland. Ideaal met kinderen en grotere gezelschappen. De Luxe chalets en appartementen liggen grotendeels aan of vlakbij de pistes.

Tot 20% korting seizoen 2019-2020

AANBIEDINGEN LANDAL SKILIFE

Snowtime Travel vroegboekkorting

KRAS

KRAS heeft weer wintersportvakanties en langlaufsafari's voor het komende wintersportseizoen in Oostenrijk, Duitsland en Italië. Maar ook Andorra, Scandinavië en Fins Lapland en Zwitserland. Kies uit eigen vervoer of de beroemde KRAS winterreizen met bus

AANBIEDINGEN KRAS

Pharos ReizenPharos Reizen Wintersport van de ANWB heeft wintersport speciaal voor families met kinderen maar ook bijzondere wintersport met z'n tweetjes en all-inclusive! Ook bijzondere bestemmingen zoals Finland en Noorwegen. Nu met vroegboekkorting tot 20%

Aanbiedingen Pharos Reizen ANWB

Summit Travel

Summit Travel wintersport

Summit Travel Wintersport staat al vele jaren bekend als specialist op het gebied van wintersportreizen.

Het aanbod is al weer ruim en de korting loopt op

Aanbiedingen Summit Travel

Vroegboeken of wachten op voordelige lastminutes?

Voor beiden valt iets te zeggen. Wil je naar je favoriete skigebied in dat hotel, pension of chalet dat ideaal ligt bij de pistes en in het skiresort? Ben je gebonden aan de schoolvakanties? Dan is vroegboeken absoluut de beste optie.

Als je naar een sneeuwzeker gebied gaat is vroegboeken zelfs juist aan te raden want de kortingen kunnen dan oplopen tot 50%! Ook verzeker je je met vroegboeken van de beste accommodaties!

Vooral in de schoolvakanties (zie hiernaast) is vroegboeken aan te raden omdat anders het risico bestaat dat alles vol is.

Uiteraard houden wij de nieuwe aanbiedingen op de sites van de reisorganisaties dagelijks voor je in de gaten.

Hier vind je het eerst de beste aanbiedingen om zeker te zijn van een mooie wintersportvakantie met aantrekkelijke kortingen. Zet deze pagina dus bij je favorieten!

Bekijk onze top lastminutes

Goed om te weten

Wij stellen dit overzicht elke week voor het weekend samen en passen waar nodig dagelijks de prijzen en percentages aan.

De prijzen in dit overzicht zijn gebaseerd op gegevens die wij op de betreffende websites vonden en van informatie die wij direct van de reisaanbieders ontvangen.

Sommige reisorganisaties tellen echter nog extra boekingskosten of andere kosten. Ook zijn prijzen per persoon meestal gebaseerd op minimaal 2 personen of meer per accommodatie. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Wij adviseren de bovenstaande informatie en links te gebruiken om snel de actuele aanbiedingen per reisaanbieder te vinden.

Ruud Couwenhoven is eigenaar van eRCeeMedia en uitgever van SneeuwSport.info

(Ruud Couwenhoven, eigenaar en uitgever van SneeuwSport.info)

Vroegboekkorting