Je gaat naar de wintersport en wilt ter plekke skiles voor jezelf of voor de kinderen regelen en dan blijkt er geen plaats meer te zijn. Het zal niet de eerste keer zijn dat dit gebeurt. Maar dat is nu verleden tijd want je kunt nu ook een skischool vooraf boeken. Lees verder...
Online vooraf skischool boeken

Skischool vooraf online boeken in Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Zwitserland en Duitsland

KIES EEN SKISCHOOL »

Je kunt nu een skischool vooraf online boeken in meer dan 500 skiresorts dankzij onze samenwerking met CheckYeti.

Als je naar de wintersport gaat en je wilt nog leren skiën of bijvoorbeeld je techniek bijspijkeren dan is een goede skischool onontbeerlijk. Ook voor de skiles van kinderen wil je natuurlijk een skischool waar je er op kunt vertrouwen dat de kinderen deskundig leren skiën. Voorheen moest je dit na aankomst meteen regelen met alle risico's van dien. Vooral met schoolgaande kinderen is het met kerst, oud & nieuw of in de voorjaarsvakantie druk en zitten de skischolen snel vol.

Gelukkig is er nu de mogelijkheid om via CheckYeti vooraf een skischool te boeken zodat je dit bij aankomst niet meer hoeft te regelen. Het voordeel is ook dat je thuis of waar dan ook via het internet op je gemak skischolen kunt vergelijken op prijs, waardering van eerdere klanten en bijvoorbeeld op de taal van de skileraar.

Op deze manier kun je ook geld besparen omdat je heel eenvoudig online de prijzen kunt vergelijken en een skischool uitzoeken die bij jouw budget en wensen past. Je voorkomt ter plekke ook lange wachttijden om je skiles te boeken. Een ander voordeel is dat je voorkomt dat skiklasjes voor de kinderen bijvoorbeeld vol zitten en er alleen nog maar de mogelijkheid is van privélessen. Dat is natuurlijk meteen een stuk duurder.

Tips om Online een skischool te boeken

Hoe kun je een skischool vooraf boeken?

Het vooraf boeken van een skischool biedt dus zoals hiervoor omschreven verschillende voordelen. Door onze samenwerking met CheckYeti kun je snel naar het juiste skigebied en wintersportplaats. Er staan op dit moment al meer dan 500 skiresorts online met meer dan 6000 aanbiedingen.

CheckYeti is een initiatief uit Oostenrijk waar in 2014 Stefan Pinggera en Georg Reich, uit het Salzburgerland, een online systeem bedachten om outdoor activiteiten in Europa vooraf te kunnen boeken. Inmiddels is dit uitgegroeid tot het grootste platform in Europa om online skilessen te boeken bij gecertificeerde skischolen in Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Zwitserland.

Het online boeken van skilessen gaat heel eenvoudig en in een paar stappen:

 1. ga naar de website van CheckYeti
 2. kies een wintersportplaats of skigebied
 3. geef de startdatum op en het aantal personen
 4. gebruik extra selecties zoals: taal, privé of een groep, je niveau, volwassenen of kinderen etc.

Je ziet meteen de beschikbare skischolen of skileraren plus de actuele prijzen van de skilessen. Nu is het alleen nog maar een kwestie van kiezen en boeken. Je kunt ook nog gebruik maken van beoordelingen van mensen die je voorgingen. Zij geven nuttige informatie over de skischolen die je verder kunnen helpen bij je keuze.

KIES EEN SKISCHOOL »

Profiteer ook van deze voordelen bij het boeken van een skischool

 • Seizoensgebonden kortingen alleen via CheckYeti
 • Het grootste online aanbod met meer dan 6000 aanbiedingen in 500+ skigebieden
 • Aanbevelingen van klanten die je helpen bij het vinden van een goede skischool en/of leraar
 • Een meertalig team van deskundigen is dagelijks beschikbaar van 08.00-20.00 uur
 • Je betaalt alleen voor de geboekte lesuren en geen reserveringskosten
 • Geen wachttijden om het ter plekke te regelen. Ook gaat online boeken makkelijk en snel.
 • Je boekt makkelijk vooraf en hebt dus de zekerheid van je skilessen
 • Alle beschikbare skischolen en skileraren zijn gecertificeerd
 • Makkelijk online en mobiel te boeken

NAAR CHECKYETI »