Tips wintersport- en skivakantie

Handig overzicht met wintersporttips

Sneeuwsport.info heeft uit het ruime aanbod reisaanbieders naar de wintersport een selectie gemaakt en in dit artikel vind je onze tips over de belangrijkste reisaanbieders voor een wintersport- of skivakantie.

Naast deze tips kun je ook extra artikelen raadplegen voor aanbiedingen en tips over diverse thema's met betrekking tot de wintersport zoals:

Beste Reisaanbieders wintersport

Reisaanbieders wintersport en kindvriendelijke skivakanties

Onderstaand vind je in willekeurige volgorde een overzicht met volgens ons de beste reisaanbieders met wintersportreizen op de Nederlandstalige markt. Met dit overzicht en onze tips kun je zeker een goede keus maken.

Bij al deze reisaanbieders kun je eenvoudig extra's bij boeken zoals skipas, skihuur en zelfs skiles. Bij sommige aanbieders kun je zelfs een boodschappenpakket voor de duur van je verblijf boeken.

Wintersport incusief skipas wordt steeds meer aangeboden en boek je nu bijna standaard bij WinterTrex, TUI en Summit travel.

Voor kindvriendelijke vakanties tippen wij vooral Pharos Reizen van ANWB terwijl TUI is uitgeroepen tot beste reisaanbieder wintersport 2015.

De data van (school)vakanties staan in dit overzicht.

Aanbiedingen Wintersport en vroegboekkortingen

Reisaanbieders met aantrekkelijke wintersport- en skivakanties

Klik op een merknaam voor meer informatie en onze mening of op de knop aanbiedingen voor actuele aanbiedingen van de reisaanbieder.

WinterTrex

WinterTrex is onderdeel van de grote Duitse ski-organisatie SnowTrex.

Sinds 2010 ook op de Nederlandse markt actief met kwalitatief goede èn goedkope wintersportvakanties inclusief skipas. Kinderkorting tot 100%, unieke laagste prijs- èn sneeuwgarantie!

AANBIEDINGEN WINTERTREX

TUI

TUI is bij Zoover opnieuw gekozen tot beste reisaanbieder wintersport

Naast de bekende wintersportlanden heeft TUI ook een bijzondere selectie in Fins Lapland, IJsland, Zweden en Tsjechië. Veel wintersportvakanties wordt met 6-daagse skipas aangeboden.

AANBIEDINGEN TUI

De Jong Intra

De Jong Intra heeft een enorm aanbod met eigen vervoer, bus, trein of vliegtuig.

De Jong Intra is al jaren één van de betere aanbieders van wintersport reizen naar Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Zwitserland, Duitsland, Noorwegen, Finland en Zweden. De keus is ruim en de prijzen zijn scherp.

AANBIEDINGEN DE JONG INTRA

KRAS

Kras heeft veel wintersportvakanties naar Bulgarije, Duitsland, Fins Lapland, Italië, Oostenrijk, Tsjechië en Zwitserland. Populair bij Kras zijn de prachtige langlaufsafari's met begeleiding en busreis .

AANBIEDINGEN KRAS

Pharos Reizen ANWB

Pharos Reizen van ANWB is al jarenlang één van de belangrijkste aanbieders van wintersportvakantie. Vooral op het gebied van wintersport met kinderen heeft men veel te bieden. Veel all-inclusive!

AANBIEDINGEN PHAROS REIZEN

Landal Skilife

Landal Skilife heeft prachtige vakantieparken met luxe accommodaties. De ligging is ideaal en vlakbij of zelfs direct aan de piste in Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië en Zwitserland liggen. Aanrader met kinderen of met z'n tweetjes. Ook grote appartementen voor groepen!

AANBIEDINGEN LANDAL SKILIFE

Tsjecho Reizen

Tsjecho Reizen is dé specialist op het gebied van wintersport naar Tsjechië. Zij weten als geen ander waar je beste wintersportvakanties in Tsjechië kunt ervaren. Je kunt kiezen om met de eigen auto te gaan, het vliegtuig of met een luxe touringcar. Lees ook deze tips

AANBIEDINGEN TSJECHO REIZEN

Summit travel

Summit travel is een specialist in skivakanties naar Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Zwitserland en onderscheidt zich met shortski, groepsreizen en bijvoorbeeld een compleet verzorgde ski-safari. Scherpe prijzen en eenvoudig boeken.

AANBIEDINGEN SUMMIT TRAVEL

Neckermann

Neckermann Wintersport is een aanrader voor goedkope skivakanties met een ruime keus in de belangrijkste wintersportlanden in Europa.
Er worden regelmatig grote kortingen verleend en je kunt ook boeken inclusief skipas

AANBIEDINGEN NECKERMANN

Chalets & Appartementen

Als je zelf voor de wintersport een chalet of een appartement wilt huren lees dan vooral deze tips.

Zelf werken wij graag samen met: