facebook
Boek nu voordelig last minutes voor de wintersport

Overzicht actuele wintersport last minutes per maand


Aanbieding wintersport voor families met kinderen

Aanbiedingen wintersport met kinderen


Sneeuwsport.info heeft weer de beste last minutes voor je wintersport- en skivakantie!

Last minute Wintersport: tot 210 euro korting per persoon en inclusief skipas en sneeuwgarantie *)

Dagelijks checken wij de last minutes wintersport van de beste reisorganisaties. Je kunt hieronder zelfs direct de aanbiedingen boeken van WinterTrex, de grootste aanbieder van wintersport met skipas in Europa! Met de zoekmodule vind je wintersport met skipas en kun je makkelijk extra's zoals skihuur bijboeken. Nu tot 210 euro korting p.p!

*) De aanbiedingen zijn inclusief laagste prijs- en sneeuwgarantie! De voorwaarden vindt je hier.

Tips voor last minute wintersport met skipas en sneeuwgarantie

In samenwerking met WinterTrex kun je kiezen uit een ruim aanbod. Deze last minutes wintersport zijn altijd met skipas en sneeuwgarantie! Aan het eind van het seizoen vaak met korting tot €  250 p.p of tot 65%. Je vindt ze met bovenstaande boekingsmodule.

Waarom is Sneeuwsport.Info officieel partner van WinterTrex?

WinterTrex is sinds 2009 actief op de Nederlandstalige markt in Nederland en België en vanaf het seizoen 2010 zijn wij officieel partner.

Een keus die wij bewust hebben gemaakt. Het aanbod wintersportvakanties is fors, de kwaliteit is goed en het gemak waarmee je skivakanties voor groepen kunt boeken is erg groot. WinterTrex is er ècht voor de wintersporter.

Het moederbedrijf is Traveltrex GmbH in Duitsland. Onder de merknaam SnowTrex worden vanuit Keulen in 15 talen en 17 landen wintersportvakanties aangeboden. Elk wintersportseizoen wordt voor meer dan 110.000 gasten tot volle tevredenheid de wintersportvakantie geregeld! WinterTrex en SnowTrex is de nummer 1 in Europa op het gebied van wintersportvakanties inclusief skipas!

In Duitsland is WinterTrex/SnowTrex de grootste in wintersportvakanties en ook Europees gezien is SnowTrex de nummer 1 op het gebied van Wintersportvakanties.In Nederland en België heet Snowtrex om juridische redenen WinterTrex maar het product is precies hetzelfde.

Ondanks de zeer scherpe prijzen heeft WinterTrex eigen reisleiders ter plekke. Zij verzorgen tijdens de wintersportvakantie allerlei activiteiten en staan voor je klaar als er vragen of onverhoopte problemen zijn. Hierdoor onderscheidt men zich absoluut van de concurrentie!

Deze sterke punten, de scherpe prijzen, altijd inclusier skipas en de unieke sneeuwgarantie zijn voor ons reden geweest met WinterTrex als officieel partner een samenwerkingsverband met Sneeuwsport.Info aan te gaan.

Wintersport met skipas, sneeuw- en laagste prijsgarantie

Is je boeking bij WinterTrex veilig?

WinterTrex is de 100% Nederlandse dochter van Traveltrex GmbH Duitsland (SnowTrex). Dat hoeft geen belemmering te zijn want in Duitsland geldt net als in Nederland de Europese regelgeving voor touroperators. Verder is de Duitse wetgeving ten aanzien van garanties van touroperators streng en staan de belangen van de consument voorop!

Duitse touroperators hebben een garantieregeling die overeenkomt met de Nederlandse SGR-regeling. In Duitsland wordt deze door Reise Garant uitgegeven. Duitse touroperators zijn dit sinds 1994 verplicht. WinterTrex heeft de geboekte reizen verzekerd conform de voorwaarden van Reise Garant.

Reise Garant regelt voor Duitse touroperators de herverzekering van het risico van wanbetaling of faillissement. WinterTrex heeft het risico van wanbetaling (insolventie) via Reise Garant afgedekt bij Generali verzerkeringen. Je krijgt na boeking een bevestiging van een genummerd verzekeringscertificaat waarin staat dat je (aan)betaling verzekerd is. Deze dekking is vergelijkbaar met de Nederlandse SGR

Boeken en betalen

Het boekingsproces op de website verloopt eenvoudig en je wordt stap voor stap begeleid.

Na bevestiging van de boeking ontvangt je de factuur. Deze kan per bankoverschrijving of internetbankieren worden betaald. Je kunt ook direct online met een creditcard betalen. Er kan nu ook met iDeal worden betaald.

Je kunt bij de boeking heel eenvoudig ski- of snowboardlessen of skihuur vastleggen. Op Skihuur worden kortingen verleend tot 50% op de lokale prijzen.

WinterTrex = wintersport met skipas, sneeuwgarantie + laagste prijsgarantie!

Op de website van WinterTrex staat altijd een aanbod met extra voordelige skireizen.

Deze zijn vooral bestemd voor de skiër of snowboarder die op zoek is naar een koopje.

Ondanks de superlage prijs van deze Low Cost skireizen doet WinterTrex geen concessie aan de kwaliteit. Een mooie optie dus als je wat vaker in het seizoen wilt gaan skiën. Omdat men de skipassen massaal inkoopt kunnen de prijzen heel aantrekkelijk worden gehouden

Alle WinterTrex skivakanties zijn altijd inclusief skipas en sneeuwgarantie

Nice-Price garantie voor de allerbeste prijs!

Er wordt ook een Nice-Price Garantie door WinterTrex verleend!

Als een WinterTrex reis met dezelfde opties elders goedkoper wordt aangeboden, betaal je deze lagere prijs minus € 10,00!

Dat biedt dus altijd zekerheid voor de allerlaagste prijs.

Unieke Sneeuwgarantie

De skivakanties van WinterTrex zijn standaard voorzien van een unieke sneeuwgarantie.

Als 5 dagen voor reisaanvang (aankomstdag) door sneeuwtekort alle skigebieden die bij de skipas zijn inbegrepen (uitgezonderd gastenkaarten), gesloten zijn, kun je gratis naar een andere skireis op dezelfde datum omboeken. Dit is wel op bais van beschikbaarheid, geldig is de dagelijks actuele prijs van de nieuwe reis zonder Last-Minute & More-korting. De sneeuwgarantie is geldig op reizen die tussen 1 januari en 15 maart daaropvolgend plaatsvinden. Alle voorwaarden vind je op de website.

Wat vinden wij van WinterTrex?

WinterTrex is sinds 2009 actief op de Nederlandstalige markt in Nederland en België.

Het moederbedrijf is Traveltrex GmbH in Duitsland. Onder de merknaam SnowTrex worden vanuit Keulen in 15 talen en 17 landen wintersportvakanties aangeboden.

In Nederland en België mag men de naam Snowtrex echter niet gebruiken en heeft men voor de naam WinterTrex gekozen.

Elk wintersportseizoen wordt voor meer dan 110.000 gasten tot volle tevredenheid de wintersportvakantie geregeld! WinterTrex en SnowTrex is de nummer 1 in Europa op het gebied van wintersportvakanties inclusief skipas!

Is je boeking bij WinterTrex veilig?

WinterTrex is de Nederlandse dochter van Traveltrex GmbH Duitsland (SnowTrex). Omdat het een Duitse reisorganisatie is kan men geen lid worden van de ANVR of SGR. Dat hoeft in dit geval geen belemmering te zijn want in Duitsland geldt net als in Nederland de Europese regelgeving voor touroperators.

Duitse touroperators hebben een garantieregeling die overeenkomt met de Nederlandse SGR-regeling. In Duitsland wordt deze door Reise Garant uitgegeven. Duitse touroperators zijn dit sinds 1994 verplicht. WinterTrex heeft de geboekte reizen verzekerd conform de voorwaarden van Reise Garant.

Reise Garant regelt voor Duitse touroperators de herverzekering van het risico van wanbetaling of faillissement. WinterTrex heeft het risico van wanbetaling (insolventie) via Reise Garant afgedekt bij Generali verzerkeringen. Je krijgt na boeking een bevestiging van een genummerd verzekeringscertificaat waarin staat dat je (aan)betaling verzekerd is. Deze dekking is vergelijkbaar met de Nederlandse SGR.

Boeken en betalen

Het boekingsproces op de website verloopt eenvoudig en je wordt stap voor stap verder in het proces begeleid.

Je ontvangt een factuur die je gewoon zelf kunt overmaken per bankoverschrijving of internetbankieren kunt overmaken. Betalen kan ook veilig en snel per creditcard.

Er kan ook met iDeal worden betaald.

In het boekingsproces is het werkelijk een fluitje van een cent om extra opties bij te boeken zoals ski- of snowboardlessen of het huren van materiaal.

Op skihuur worden kortingen verleend tot 50% op de lokale prijzen.

Ondanks dat de prijzen scherp zijn heeft WinterTrex reisleiders actief die tijdens de wintersportvakantie allerlei activiteiten organiseren voor de Snowtrex en WinterTrex klanten.

Hierdoor onderscheidt men zich absoluut van de concurrentie!

Deze sterke punten, de scherpe prijzen, altijd inclusier skipas en de unieke sneeuwgarantie zijn voor ons reden geweest met WinterTrex als officieel partner een samenwerkingsverband met Sneeuwsport.Info aan te gaan.

Alternatieven voor wintersport last minutes

Last minutes Wintertrex

WinterTrexWinterTrex last minute wintersport is altijd met skipas en de zekerheid van de laagste prijs met de unieke Low-Price garantie.

Dagelijks boeken meerdere mensen via ons hun wintersportvakantie bij WinterTrex! Maximale korting tot 60%

LAST MINUTES WINTERTREX

Last minutes TUI Wintersport

TUI Wintersport Last MinutesTUI heeft weer super lastminites in Andorra, Duitsland, Noorwegen, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Tsjechië, Zweden, Zwitserland.

Super last minutes ook inclusief skipas voor 6 dagen. Check de website voor actueel voordeel

LAST MINUTE WINTERSPORT TUI

de Jong Intra vakanties, beste aanbieder wintersportDe Jong Intra heeft spectaculaire aanbiedingen naar de beste skigebieden van Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Tsjechië, Italië en Duitsland.

Maar ook Zweden, Tsjechië, Noorwegen en Andorra Nu extra voordeel voor last minute wintersport. Er zijn al last minutes v.a. € 30 p.p. per nacht

LAST MINUTES DE JONG INTRA

Kras wintersportKras heeft last minute wintersportvakanties en langlaufsafari's naar Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Italië en Duitsland.

Verder mooie winter sfeerreizen naar Fins Lapland en Zwitserland.

Bij KRAS boek je nu extra voordelig

KRAS WINTERSPORT LAST MINUTES

Landal SkilifeLandal Ski Life heeft vakantieparken direct aan de pistes. Ideaal voor een verblijf in de sneeuw van Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië; en Zwitserland met (kleine) kinderen. Aanrader voor een last minute wintersport met flinke korting tot 35%!

LANDAL SKILIFE KORTING TOT 35%