Goedkope skivakanties met skipas, sneeuw- èn laagste prijsgarantie nu vanaf 89 Euro per persoon

Sneeuwsport.Info is sinds 2010 officieel partner van WinterTrex. Boek via ons je wintersportvakantie en WinterTrex zorgt voor de rest, inclusief reserveringen en geboekte extra's zoals skihuur of lessen ter plaatse. De (aan)betaling regel je met WinterTrex. Profiteer van deze unieke service, velen gingen je al voor omdat het de beste aanbiedingen zijn!

Goedkope wintersport 2019-2020 met skipas, sneeuwgarantie èn laagste prijsgarantie

Totaal Overzicht | Snowboard tips | Familie Ski | Hotels aan de piste | Sneeuwgarantie | Over WinterTrex

Nummer 1 in Europa voor wintersport met skipas & sneeuwgarantie

Goedkope wintersport met skipasWinterTrex is de nummer één in Europa als het gaat om wintersport inclusief skipas èn sneeuwgarantie. Boek een wintersportvakantie met skipas en je profiteert meteen van een gratis sneeuwgarantie + de zekerheid dat je altijd de laagste prijs betaalt!

Kies uit skigebieden met de supervoordelige WinterTrex skivakanties in Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Tsjechië en Zwitserland. Er is zelfs een aanbod in Bulgarije, Polen, Slowakije en Amerika! Je kunt direct online boeken.

Wij geven je de sterke argumenten om te kiezen voor WinterTrex

  1. Hele aanbod op de website is ook te boeken. Geen teleurstelling achteraf!
  2. Het aanbod van WinterTrex is breed en uniek en de prijzen zijn zeer scherp.
  3. Wintersport met skipas *) en sneeuwgarantieverzekering!
  4. Voordelig bijboeken van skihuur, les of viegtickets
  5. Op diverse bestemmingen is een WinterTrex reisleider aanwezig
  6. NicePrice garantie voor gegarandeerd de laagste prijs
  7. Veilig en eenvoudig betalen met creditcard, PayPal of gewoon met bankoverschrijving
BOEK NU BIJ WINTERTREX

*) er zijn enkele bestemmingen waar geen skipas inclusief is. Als je geen skipas wenst, wordt de prijsMeer aanbiedingen aangepast.

Alternatieven wintersport en skivakantie met skipas

TUI wintersport met 6-daagse skipas

TUI werd al meerdere keren uitgeroepen tot beste reisaanbieder wintersport! Het aanbod skivakanties van TUI is groot en gevarieerd. Ook op het gebied van familievakanties naar de wintersport heeft TUI een enorme keus.

TUI is toonaangevend met een uitgebreide selectie wintersport- en kindvriendelijke skivakanties. De ski- en wintersportvakanties van TUI naar Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Zwitserland zijn inclusief een 6-daagse skipas!

Dat TUI lid is van de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds Reizen werkt hier natuurlijk aan mee maar vooral de kwaliteit van de dienstverlening en het eerlijk omgaan met klanten heeft tot deze mooie waardering geleid.

ALLE AANBIEDINGEN VAN TUI

Alternatief voor een wintersportvakantie met skipas:

Neckermann wintersportNeckermann heeft inmiddels ook al weer de eerste wintersportvakanties voor 2019-2020 online staan en biedt aantrekkelijke vroegboekkortingen die nu al oplopen tot ruim 50%!

AANBIEDINGEN NECKERMANN WINTERSPORT