Goedkope skivakanties met skipas, sneeuw- èn laagste prijsgarantie nu inclusief € 30 korting per persoon

Sneeuwsport.Info is sinds 2010 officieel partner van WinterTrex. Boek via ons je wintersportvakantie en WinterTrex zorgt voor de rest, inclusief reserveringen en geboekte extra's zoals skihuur of lessen ter plaatse. De (aan)betaling regel je met WinterTrex. Profiteer van deze unieke service, velen gingen je al voor omdat het de beste aanbiedingen zijn!

  • Oostenrijk met skipas en sneeuwgarantie vanaf € 99 p.p
  • Frankrijk met skipas en sneeuwgarantie vanaf € 139 p.p
  • Italië met skipas en sneeuwgarantie vanaf € 229 p.p
korting wintersport Oostenrijk

Goedkope wintersport 2017 - 2018 met skipas, sneeuwgarantie èn laagste prijsgarantie

Wij hebben samen met WinterTrex weer een scherpe aanbieding voor je volgende skivakantie! Tijdelijk € 30 korting per persoon!

Nummer 1 in Europa voor wintersport met skipas & sneeuwgarantie

Goedkope wintersport met skipasWinterTrex is de nummer één in Europa als het gaat om wintersport inclusief skipas èn sneeuwgarantie. Boek een wintersportvakantie met skipas en je profiteert meteen van een gratis sneeuwgarantie + de zekerheid dat je altijd de laagste prijs betaalt!

Kies uit skigebieden met de supervoordelige WinterTrex skivakanties in Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Tsjechië en Zwitserland. Er is zelfs een aanbod in Bulgarije, Polen, Slowakije en Amerika! Je kunt direct online boeken.

Wij geven je de sterke argumenten om te kiezen voor WinterTrex

  1. Hele aanbod op de website is ook te boeken. Geen teleurstelling achteraf!
  2. Het aanbod van WinterTrex is breed en uniek en de prijzen zijn zeer scherp.
  3. Wintersport met skipas *) en sneeuwgarantieverzekering!
  4. Voordelig bijboeken van skihuur, les of viegtickets
  5. Op diverse bestemmingen is een WinterTrex reisleider aanwezig
  6. NicePrice garantie voor gegarandeerd de laagste prijs
  7. Veilig en eenvoudig betalen met creditcard, PayPal of gewoon met bankoverschrijving
BOEK NU BIJ WINTERTREX

*) er zijn enkele bestemmingen waar geen skipas inclusief is. Als je geen skipas wenst, wordt de prijsMeer aanbiedingen aangepast.

Alternatieven wintersport en skivakantie met skipas

TUI wintersport met 6-daagse skipas

TUI wintersport met skipas

In januari 2015 werd TUI uitgeroepen tot beste reisaanbieder wintersport! Het aanbod skivakanties van TUI is groot en gevarieerd. Ook op het gebied van familievakanties naar de wintersport heeft TUI een enorme keus.

TUI is toonaangevend met een uitgebreide selectie wintersport- en kindvriendelijke skivakanties. De ski- en wintersportvakanties van TUI naar Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Zwitserland zijn inclusief een 6-daagse skipas!

Dat TUI lid is van de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds Reizen werkt hier natuurlijk aan mee maar vooral de kwaliteit van de dienstverlening en het eerlijk omgaan met klanten heeft tot deze mooie waardering geleid.

ALLE AANBIEDINGEN VAN TUI

Alternatief voor een wintersportvakantie met skipas:

SnowTime travel met skipas

SnowTime Travel is specialist voor wintersport naar Frankrijk en Oostenrijk

De wintersportbestemmingen naar Frankrijk zijn bij SnowTime altijd met skipas! Er kan gekozen worden uit ruim 400 accommodaties in 65 Franse wintersport bestemmingen.Naast het enorme aanbod naar Frankrijk zijn ook de skivakanties naar Oostenrijk, Italië en Zwitserland aantrekkelijk met scherpe prijzen.

AANBIEDINGEN SNOWTIME TRAVEL

Chalets en appartmenten met skipasChalet.nl met skipas

Chalet.nl is één van de grotere aanbieders van chalets en appartementen.

Bij Chalet.nl vind je grote en luxe chalets en appartementen in de beste skigebieden van Frankrijk, Oostenrijk, Italië en Zwitserland. Veel accommodaties zijn inclusief skipas of deze kan simpel worden bijgeboekt.

Van de ruim 1600 accommodaties vonden wij er al circa 1000 inclusief skipas.

AANBIEDINGEN CHALET.NL

Summit Travel WintersportSummit Travel wintersport met skipas

Summit Travel heeft elk seizoen prima aanbiedingen voor wintersport met skipas.

Summit Travel kent een hoge waardering en heeft veel terugkerende klanten. Een bewijs van de goede prijs en kwaliteit.

Het aanbod is ruim en er zijn altijd veel aantrekkelijke aanbiedingen naar Oostenrijk, Frankrijk, Italië en Zwitserland

SUMMIT TRAVEL AANBIEDINGEN

Vrij Uit wintersportVrij Uit Wintersport heeft net als andere jaren weer aanbiedingen voor de wintersport. De meeste populaire wintersportlanden voor het seizoen 2016 / 2015 staan al weer online en kunnen geboekt worden met korting tot 50%!

VRIJ UIT WINTERSPORT MET KORTING

Neckermann wintersportNeckermann heeft inmiddels ook al weer de eerste wintersportvakanties voor 2016-2017 online staan en biedt aantrekkelijke vroegboekkortingen die nu al oplopen tot ruim 50%!

AANBIEDINGEN NECKERMANN WINTERSPORT

Bizztravel Travel wintersportBizztravel is van oudsher populair bij wintersporters die een skivakantie met skipas willen. Bij Bizztravel zijn de aanbiedingen altijd met skipas. Naast eigen vervoer kun je ook kiezen voor buspendels. Het aanbod is vooral sterk in Frankrijk en Oostenrijk. In Italië en Zwitserland heeft Bizztravel ook leuke aanbiedingen. Er is al een week skiën met skipas inlcusief reserveringskosten en Calamiteitenfonds vanaf € 70,50 per persoon.

AANBIEDINGEN BIZZTRAVEL

Sunweb wintersportDe populaire en scherpgeprijsde Sunweb wintersportvakanties zijn te boeken voor het seizoen met korting tot 40%. Net als andere jaren ook mogelijk met skipas en / of buspendel. Bijvoorbeeld een 5-kamer chalet in februari met 6 personen al vanaf € 306 per week (per persoon dus 51 euro!)

AANBIEDINGEN SUNWEB WINTERSPORT

Vroegboekkorting wintersport