Wintersport met Skipas

Goedkope Wintersport met skipas + sneeuwgarantie. MET SKIPAS

Chalets en Appartementen

Boek een appartement of chalet voor de beste prijs. ACCOMMODATIES

Aanbiedingen wintersport Oostenrijk

Wintersportvakanties van de beste reisaanbieders.AANBIEDINGEN

Wintersport met bus ook midweek of weekend shortski

Busreizen en buspendels wintersport Sneeuwsport.info heeft voor u een overzicht samengesteld met de beste aanbieders van busreizen èn buspendels naar de wintersport.

Voordelen van een wintersportvakantie met busreis:

  • Het is milieuvriendelijk
  • Ontspannen reizen
  • Veilig
  • Voordelig

In onderstaand overzicht staan de beste aanbieders met aantrekkelijke wintersportvakanties inclusief busreis. Bij sommige reisorganisaties kunt u ook alleen een buspendel boeken. Wij hebben de websites alvast bekeken en de mogelijkheden beoordeeld. Maak hieronder een keuze en klik op de link bij een merk. U komt dan direct bij de beste aanbiedingen!

  • Wintersport met busreis
  • Goedkope buspendels
  • busreizen + skipas
  • Duurzaam

Waarom reizen met een bus?

De buspendels van de meeste reisorganisaties vertrekken 's-avonds en rijden dus in de nacht door. In de stoelen van een Royal Class bus kun je slapen en comfortabel zitten. De volgende ochtend arriveer je uitgerust op de plaats van bestemming en kan de sneeuwpret meteen beginnen!

Alle reisorganisaties die wij hebben geselecteerd houden zich aan de wettelijke regels zoals het rijtijdenbesluit en zijn voor het busvervoer aangesloten bij het Keurmerk Touringcarbedrijf of maken gebruik van busbedrijven die dit keurmerk mogen gebruiken. Het is uw garantie voor een goed, veilig en milieubewust vervoer.

Veilig

Vergelijk het rijden in een luxe touringcar eens met de eigen auto. Het begint al met de winterbanden en sneeuwkettingen. Je hoeft vervolgens niet inspannend zelf te rijden en vooral met sneeuw is het in een bus prettiger en aanzienlijk minder vermoeiend. Het reizen met de bus is ook veel veiliger dan met de eigen auto.

Midweek of weekend skibus?

Voor een korte skibreak is de buspendel of skibus ideaal. Er worden verschillende vormen aangeboden. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen uit alleen een busticket. (buspendels boek je bij TUI, De Jong Intra of bij Winterliner.nl

Goedkope buspendels inclusief skipas

Je kunt ook kiezen uit midweekski of weekendski met skipas. Dit kun je meeestal bij alle reisorganisaties boeken. Je kunt dan meestal ook eenvoudig een busticket bijboeken. Shortski is een prachtig alternatief als je er even een paar dagen tussenuit wilt.

Duurzaam

Reizen met een bus is dus veilig en ontspannend, maar daarnaast is het ook milieuvriendelijk èn duurzaam! Heb je oog voor het milieu? Dan is de keuze voor een reis met de touringcar, auto of het vliegtuig volgens ons snel gemaakt. De bus wint het absoluut! Op deze manier werk je gelijk mee om uw reis klimaat- of CO2 neutraal te maken.

Je kunt op de website van GreenSeat.nl zelf controleren hoeveel CO2 de reis uitstoot en vergelijken met auto, trein of vliegtuig. Op deze manier gaat u extra bewust met uw keuze voor bus of auto om en werkt u mee aan de instandhouding van een duurzame wintersport in de kwetsbare bergen!

Onze keus voor de beste skivakanties met een buspendel of busreis staat hieronder

De Jong Intra wintersport met buspendels en compleet verzorgde busreizen

skivakantie in Frankrijk met De Jong Intra in de beste skigebieden De Jong Intra verzorgt al ruim 40 jaar busreizen en is dus een echte specialist. Naast compleet verzorgde busreizen naar de wintersport kun je ook bustickets reserveren. Deze tickets kun je via de website bestellen. Er zijn ruim 100 bestemmingen in de wintersportgebieden

Daarnaast heeft De Jong Intra ruim 250 mooie wintersportreizen naar de skigebieden van Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Tsjechië en Zwitserland. Qua buspendels is er een zeer ruime keus!

DE JONG INTRA BUSREIZEN

TUI wintersport met bus en skipas

skivakantie in Frankrijk met TUI in de beste skigebieden TUI WIntersport met een bus kan geboekt worden voor wintersportvakanties naar Frankrijk en Oostenrijk.

Het merendeel van de wintersportreizen per bus gaan bij TUI naar Oostenrijk. Je kunt daarbij kiezen uit de bekende skigebieden en een aantal minder bekende skibestemmingen. Op de meeste bestemmingen kan geboekt worden inclusief skipas.

De wintersporreizen naar Frankrijk gaan Les Portes du Soleil en Les Trois Vallées en zijn ook inclusief skipas.

TUI WINTERSPORT BUSREIZEN

OAD Busreizen en langlaufvakanties

De Jong Intra OAD Bus heeft van oudsher een prachtig aanbod busvakanties en langlaufreizen

Dit wintersporseizoen kan er weer gekozen worden uit mooie busvakanties in Duitsland, Italië, Noorwegen, Oostenrijk en Zwitserland. Je verblijft in comfortabele 3 of 4 sterren hotels.

Met de luxe OAD Royalclass touringcar wordt je elke dag naar een ander langlaufgebied gebracht!

OAD WINTERREIZEN MET DE BUS

Kras wintersport busvakanties

skivakantie in Frankrijk met KRAS in de beste skigebiedenKras is een vertrouwde reisorganisatie die ook op het gebied van georganiseerde busreizen veel ervaring heeft. Deze knowhow wordt ook ingezet voor prachtige wintersportvakanties met een luxe bus. Tsjechië, Oostenrijk, Duitsland en één mooie singlereis naar Italië staan op het programma.

Er zijn ook speciale ski- of langlaufsafari's waarbij tijdens het verblijf de bus wordt ingezet om ook te skiën of te langlaufen op andere plaatsen waardoor het maximale uit de wintersportvakantie kan worden gehaald!

KRAS WINTERSPORT MET DE BUS